Bolltrygg center förstärker Lindås

ANNONS

Lindås presenterar nästa nyförvärv inför säsongen i Allsvenskan.

Det är Elin Nilsson, född 1999, som ansluter och närmast kommer från Värnamo i Dam1an. Där producerade hon 22 poäng (15+7) på 14 matcher förra säsongen.

– Elin var och provtränade med oss en gång och vi kände direkt att hon är en härlig tjej och att det finns mycket innebandy i henne. För oss var det ingen tvekan om att vi ville ha med Elin på vår resaom tur var kände hon samma sak och på ett dygn var allt klart. Elin har visat i division 1 att hon kan producera poäng och det hoppas vi ska fortsätta även i Allsvenskan. Elin är trygg med bollen, har ett bra spelsinne och framför allt en vilja att ta nästa kliv i sin innebandykarriär, säger tränaren Anders Nilsson till klubbens hemsida.

Elin Nilsson: 

– Jag valde att komma till Lindås för att jag gärna ville fortsätta med innebandyn när jag flyttade till Göteborg. Jag ville testa att spela i en högre division än division 1, som jag spelat i tidigare. När jag provspelade med Lindås var det superkul och kändes som ett bra och seriöst gäng så det var inte så mycket och fundera på efter det!

Den här artikeln handlar om: