Foto: Per Wiklund
Försäsong

Sex försäsongsmatcher på Gotland webbsänds

ANNONS

Visby storsatsar på sina webbsändningar: "Vi kommer sticka ut rejält där"

Augusti är här och det närmar sig många träningsmatcher runtom i landet. Bland annat kommer en försäsongsturnering att arrangeras i Visby och ICA Maxi Arena torsdag till söndag denna vecka.

Det är herrlagen Visby (som åkte ur SSL i år), Täby (nykomling i Allsvenskan), samt Herr1an-lagen Ledberg och RIG Umeå som deltar.

– Vi får bra motstånd i de här matcherna. Alla spelare är inte på plats ännu, vi saknar några. Linus Andersson har inte kommit ner, Heikki Hirvisuo är inte här ännu och Maximiliam Gureng tror jag inte heller kan vara med, så vi kommer vara lite skadeskjutna, säger Visbys sportchef Joakim Bandholtz till Innebandymagazinet och fortsätter:

– Men tanken med turneringen är att få ihop laget. Det handlar inte så mycket om att vinna turneringen för något lag, tror jag. Det blir bara en rolig helg och att komma igång.

Matcherna kommer att sändas live på Visby IBK:s Staylive-kanal och hittas även via innebandy.tv. 

– Eftersom vi är i ett läge där vi inte kan ha publik så är det självklart att vi webbsänder. Vi kommer satsa ganska rejält på våra webbsändningar i år med tanke på förutsättningarna utan publik till att börja med. Det kommer bli riktigt bra sändningar med studio och så vidare. Jag tror vi kommer sticka ut rejält där.

Spelschema

Torsdag 6 aug 17.30: Visby-RIG Umeå

Fredag 7 aug 18.00: Visby-Täby

Fredag 7 aug 20.00: RIG Umeå-Ledberg

Lördag 8 aug 10.00: RIG Umeå-Täby

Lördag 8 aug 15.00: Visby-Ledberg

Söndag 9 aug 18.00: Täby-Ledberg

Länk: Se matcherna live på webben här

Video: Höjdpunkter från Visbys säsong 2019/20


Den här artikeln handlar om: