Foto: Marko Grönholm

Hudik/Björkberg vill värva SSL-meriterad spelare

ANNONS

Väntas få besked i helgen: "Oavsett ett ja eller nej så står vi bra rustade"

Hudik/Björkberg vann sin Herr1an-serie överlägset förra säsongen och är nu tillbaka i Allsvenskan. Men det blir inte ”samma gamla Hudik” som när man senast var uppe. Det berättar tränaren Kristoffer Asp för helahälsingland.se, då han ser en annan inställning i laget inför kommande säsong.

– Jag har inte sett en sådan målmedvetenhet på tio år, säger Kristoffer Asp till helahälsingland.se.

– Tidigare har Hudik varit duktig på att spela innebandy, men inte intresserade av att träna. Min tanke är att om vi blir intresserad av att träna blir vi ännu duktigare även på att spela innebandy. Vi gjorde ett beeptest i juni, där slog hela 15 av 18 spelarna personliga rekord och det är ju mer än fantastiskt, det är helt underbara resultat.

Truppen består i dagsläget av 19 utespelare och man är på jakt efter den sista pusselbiten. Redan i helgen kan sista nyförvärvet vara på plats, då man för en dialog med en SSL-meriterad spelare.

– Vi för diskussioner med Andreas Lindqvist som tidigare spelat i H/B. Han är fortfarande lite osäker och har fått till första augusti på sig att ta ett beslut. Blir det inget där tror jag vi inleder säsongen med 19 utespelare och håller ögonen öppna under säsongen. Men oavsett ett ja eller nej så står vi bra rustade inför säsongen.

Den här artikeln handlar om: