#ibsilly

Lindås värvar SSL-meriterad spelare

ANNONS

Efterlängtat tillskott för Göteborgslaget: "En spelare vi jagat hela våren"

Lindås damlag i Allsvenskan Södra fortsätter att rusta truppen med spännande spelare inför kommande säsong. Nu har man gjort klart med Ellinor Wagnsson, född 1998, som spelade två säsonger i SSL med Karlstad innan hon flyttade till Göteborg för att plugga. Efter två år utan innebandy väljer hon att satsa på innebandyn igen och då föll valet på Lindås.

Som spelare har Ellinor Wagnsson bra speluppfattning, är stark i kroppen och en riktig kämpe.

- Det har varit svårt att veta hur hårt jag vill satsa men kände sedan att, ska det vara så ska jag göra det ordentligt. Efter velande fram och tillbaka så lyckades Jonas och Anders timea rätt och jag kände att ja, jag kör! Lindås verkar som ett riktigt härligt gäng och på den vägen är det, säger Wagnsson till klubbens hemsida.

Huvudtränaren Anders Nilsson: 

– Känns riktigt kul att Ellinor med sin kvalité och rutin från både SSL och Allsvenskan valt att spela med oss kommande säsong. Ellinor är en spelare vi jagat hela våren och är en spelartyp vi verkligen ville förstärka laget med. En stark spelare som känner sig trygg i flera olika positioner, har ett riktigt bra skott och en härlig förmåga att göra både mål och assist. Ellinor vet vad som krävs för att vara med och kriga på högsta nivå vilket kommer smitta av sig på resten av laget. Jag är säker på att hon kommer trivas och må bra tillsammans med tjejerna.

Den här artikeln handlar om: