#ibsilly
Foto: RG Foto-media

Goda nyheter för allsvenska Salem

ANNONS

Från Nykvarn till Salem, till Nykvarn och tillbaka till Salem igen.

20-åriga Gustav Granlöf har haft lite beslutsångest de senaste säsongerna, efter att ha spelat hela sitt 18-åriga liv i Nykvarn bytte han till Salem för två säsonger sedan för spel i Allsvenskan samtidigt som Nykvarn gick upp till Herr1an. Nykvarn klarade bedriften att även gå upp till Allsvenskan säsongen efter och då lämnade Granlöf Salem för att åter igen spela med sin moderförening.

Men med en match kvar att spela av den nyss avslutade säsongen så valde den nu 20-årige talangen att lämna Nykvarn igen, den här gången berodde det dock på att han fått jobb nere på Cypern och blev tvungen att flyta som hastigast. Men till hösten är han tillbaka i Sverige igen men det blir inte spel i Nykvarn igen utan för ett par dagar sedan presenterade Salem honom som nyförvärv.

- Gustav har tidigare varit i Salem men valde att lämna inför föregående säsong. Men har nu beslutat sig för att fortsätta sin innebandykarriär i Salem. Egenskaper som beskriver Gustav är finess och ett otroligt skott. Vi säger välkommen tillbaka till Gustav Granlöf och han kommer att spela i tröja nummer 69, skriver Salem på sin hemsida.

Salem som klarade sig kvar i Allsvenskan senast genom att besegra tabelltvåan Tullinge i sista måstematchen på Wibax bekostnad har varit väldigt aktiva under silly season. Förutom Granlöf har man även värvat in. Ahmad Dakhallah, från IFK Gnesta, Oliver Forslind från Huddinge IBS, Philip Ehrenpreis från IBF Offensiv Lidingö,  Max Johnson från Linköping FBC,  Max Lindström från Farsta IBK och Lucas Orrmo från Onyx IBK.

Innebandymagazinet tippade tidigare i veckan hur Allsvenskan Norra kommer att sluta kommande säsong och det var ingen rolig läsning om man är Salemanhängare.

Video: Granlöf bjuder på innebandygodis i sin sista match för Nykvarn.

Den här artikeln handlar om: