Djurgården värvar: "Fanns inget annat val"

ANNONS

Stockholmslaget rustar inför kommande säsong i Allsvenskan Norra.

Djurgården presenterar nästa nyförvärv. Det handlar om 23-årige Albin Fröberg som ansluter från Stockholmskonkurrenten Farsta. Fröberg har ett förflutet i Djurgården då han spelade i Juniorallsvenskan med klubben säsongen 2015/16.

– Det känns jätteskönt nu när övergången är helt klar så man kan börja blicka mot säsongsstarten, säger Fröberg till klubbens hemsida och fortsätter: 

– Jag och Öhman (Mikael, tränaren) har stött på varandra några gånger tidigare och har bra koll på varandra. Så efter att han kontaktade mig för några månader sedan och presenterade ett spännande upplägg i DIF och hur han vill använda sig av mig har han fortsatt att ringa varje dag. Så tillslut fanns det inget annat val än att skriva på.

Mikael Öhman om tillskottet: 

– Albin är en vältränad kille som jobbar hårt för laget, samt att han är rightare med härligt känsliga handleder. Känns väldigt kul att han återvänder till DIF efter sin framgångsrika säsong med 97:orna. Albin har även representerat Stockholms stadslag vid 3 olika tillfällen och tredje gången gillt fick han med sig guldet hem efter ett silver och brons. Vi ser framemot en kul säsong ihop.

Video: Djurgårdens highlights 2019/20

Den här artikeln handlar om: