#ibsilly
Foto: Per Wiklund/Nacka Wallenstam

Nackaspelaren äntligen redo för comeback

ANNONS

20-åringen missade både kvalet och debutsäsongen i Superligan, men nu är hon äntligen redo för en comeback.

Nacka Wallenstams Maja Gottberg har haft en minst sagt jobbig tid bakom sig, men äntligen kan hon se ljuset i tunnelns slut. 20-åringen drog av korsbandet strax efter jul för två säsonger sedan och tack vare det har hon missat både lagets kval upp till SSL samt debutsäsongen. Rehaben har inte gått som planerat men nu är hon på väg tillbaka igen och beräknas vara i spel igen lagom till säsongsstarten.

- Gottis drog sitt korsband runt Jul 2018 och har haft lite strul med sin rehab. Tror det var nån skruv som krånglade, så hennes comeback har dröjt. Nu är hon äntligen hel igen. Hon är en snabb och ettrig forward/center med en ovanligt bra bössa för att vara så liten. Hon har den där förmågan att hitta målet och har gjort några viktiga och avgörande genom åren.  ”Liten men tuff” passar bra in på denna tjej och vi är så glada att hon äntligen är tillbaka, säger sportchef Jonas Löfven till lagets hemsida.   

Gotteberg har tränat med laget under sommaren och det har sett ruskigt bra ut menar hon på:

- Jag tror det kommer bli en galet bra säsong. Försäsongen har hittills sett jättebra ut och hela laget känns mer taggat än någonsin. Så jag tror definitivt att vi tar en slutspelsplats.

Video: Se höjdpunkter från Nackas debutsäsong i SSL