#ibsilly-nytt
Foto: Marcus Erdeös

Herr1an-lag värvar powerforward från SSL

ANNONS

Sexan i Södra Götaland förstärker truppen rejält inför kommande säsong.

104 poäng gjorde Charlie Sköld för IK Zenith på tre säsonger mellan 2014-2017. Efter det blev han värvad till Pixbo Wallenstams SSL-lag där det blev 54 poäng fördelat på 33 mål och 21 assist på lika många säsonger. Tidigt under silly season stod det klart att Sköld skulle lämna Pixbo men fram tills igår har hans nya klubbadress varit okänd. Nu står det klart att han återvänder till Zenith som spelar kvar i Herr1an.

- I Challe får vi tillbaka en stark powerforward som dessutom utvecklats en hel del under sina år i SSL. Fantastisk roligt att han väljer att komma tillbaka till oss för att bidra med sin rutin och inställning till innebandyn. Han kommer lyfta vår bredd och vi får ännu ett anfallsvapen till kommande säsong, säger sportchef Michael Clywersköld till lagets hemsida.

Zenith gjorde en väldigt stabil säsong senast då man slutade sexa i Herr1an Södra Götaland på 31 inspelade poäng på 20 matcher. Till kommande säsong får nytillträdde huvudtränaren Krister Carlsson en stark trupp att jobba med efter Skölds inträde.

Video: Charlie Skölds sista mål i Pixbo Wallenstam 

Den här artikeln handlar om: