Mr. Mullsjö
Ganevik om rivalen Jönköping: "Om vi är ABBA så är de Samir och Viktor"
Foto: Andreas Joakimsson

Ganevik siktar på att bli Mullsjö trogen – karriären ut

Det finns få spelare som brinner så mycket för sin klubb som Kim Ganevik gör för Mullsjö. Här berättar han om ✔ Gulddrömmarna: ”De kan skratta åt oss” ✔Rivaliteten med JIK: ”De är som Samir och Viktor” ✔ Spel i Schweiz: ”Passar inte mig” ✔Talangernas klubbval: ”Många går till topplag för tidigt”

Att få ett epitet som ”Mr. Mullsjö” redan vi 27 års ålder får ses som en bedrift – det är en beskrivning om vanligtvis faller på spelare över 30-årsstrecket. Men Kim Ganevik är på god väg att cementera sig som den kanske bästa representanten för klubbens emblem. Han kom till Mullsjö redan som 14-åring, då från grannklubben Fagerhult Habo, och har stannat kvar sedan dess. Kommande säsong blir hans tionde i seniorlaget.

- Man kom till klubben av en anledning, när man var 14 år. Jag kände att det skulle gynna mig på sikt. Det är klart, det är lätt att ryckas med av att laget spelar på en högre nivå än vad Fagerhult gjorde då. Jag kände att Mullsjö alltid varit en klubb med ambitioner som ligger i framkant på många plan.

Sedan har det blivit ganska naturligt, man har gått genom leden och kommi

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt