AIK
Foto: AIK

Egenfostrad ledarstab ska leda AIK:s herrjuniorer

ANNONS

Ordföranden: "AIK fortsätter sin utveckling mot målet 2025 där vi ska vara den ledande klubben inom Stockholm"

AIK:s juniorsatsning fortsätter och nu har man gjort klart med en ny ledarstab som ska leda AIK:s herrjuniorer under säsongen 20/21, och det är en egenfostrad ledarstab som nu tar klivet in i båset.

Till kommande säsong har man nämligen gjort klart med Henrik Markstedt, Erik Wideberg, Filip Åkesson och Niklas Blom där Henrik, Erik och Filip alla representerade AIK i JAS så sent som säsongen 18/19. 

Henrik Markstedt klev in i tränarstaben i december och får delat ansvar tillsammans med Erik Widberg. Om den nya ledarstaben säger han följande.

- Känns jättekul att få den här möjligheten att arbeta med denna talangfulla grupp spelare som AIK HJ besitter. Jag har haft möjligheten att spela med både Erik och Filip och fått lära känna Niklas som är fantastisk med keeprarna och har en stor tro på denna konstellation och vad vi kan göra med gruppen. Gruppen är fantastisk som ett lag så det ska vi bibehålla och sedan kommer ett stort fokus ligga på att utveckla individen och förbereda varje spelare för herrspel. Sedan har AIK alltid varit föreningen i mitt hjärta så känns otroligt kul att få denna möjlighet just här och få komma hem igen, säger huvudtränaren Henrik Markstedt i ett pressmeddelande.

Annelee Bergstrand, ordförande AIK Innebandy:

- Vi är väldigt glada och stolta att denna sedan barnsben AIK-fostrade och mycket kompetenta ledarstab kliver in i HJ. AIK fortsätter sin utveckling mot målet 2025 där vi ska vara den ledande klubben inom Stockholm och där är HJ en viktig pusselbit. Även väldigt kul att alla har representerat vår sammarbetsklubb Väsby och vet vad som krävs för att kunna nå dit.ger AIK Innebandys ordförande Annelee Bergstrand i ett pressmeddelande.


Den här artikeln handlar om: