JIHDES COMEBACK
Foto: Tomas Brandt Wangel
Podcast

Niklas Jihde om den osannolika comebacken i SSL

ANNONS

Berättar i nya podcasten: "Var så otroligt välskött"

Det var i början av mars som en av årets mest uppmärksammade matcher tog plats. Mötet mellan Dalen och Höllviken i Umeå Energi Arena hade fått uppmärksamhet i media över hela landet av en enkel anledning - legendaren Niklas Jihde skulle göra comeback i en match.

Detta då Dalen budat hem en auktion till förmån för Diabetesgalan där Niklas Jihde skulle komma och förstärka valfritt innebandylag i en match, och den femte mars var det alltså dags. Under matchens gång fick Jihde göra sporadiska inhopp och såg ut att gå poänglös, trots en del kvalificerade chanser. Men i slutskedet av den tredje perioden svarade Jihde för en riktig läckerbit när han assisterade Ketil Kronberg till 12-6.

I Innebandymagazinets nya podcast - Fredrikssons innebandypodd - gästade Niklas Jihde det första avsnittet och berättade bland annat om hur det var att göra comeback i SSL för en match tillsammans med Dalen och hyllar bland annat Dalens klubbchef Urban Karlsson.

- Det var så otroligt välskött allting, så helt plötsligt blir det att hjärtat börjar klappa för Dalen också, säger Niklas Jihde i podcasten.

Hör inslaget i klippet nedan - eller lyssna på hela avsnittet här.