Foto: Idrottsfoto

SSL-målvakten: "Jag har mått skitdåligt"

ANNONS

Blir inte kvar i Kalmarsunds SSL-trupp: "Ska jag vara ärlig så har jag blivit pissad på"

24-årige målvakten Edin Omanovic anslöt till Kalmarsund från Växjö inför den gångna säsongen och skrev på ett tvåårskontrakt. Trots att ett år återstår på kontraktet får han nu inte fortsatt förtroende i klubben. Kalle Bending blir kvar och bildar målvaktspar med talangen Thomas Crona som värvats från RIG Umeå.

– Ska jag vara ärlig så har jag blivit pissad på, jag har inte ens fått en riktig förklaring. Jag har mått skitdåligt men måste säga att jag har fått ett stort stöd från spelartruppen, det har känts bra, säger Edin Omanovic till Barometern och fortsätter: 

– Sedan förstår jag inte FBC i det här läget heller, först permitterar man spelare och personal, sedan kort därefter anställer man Patrik Klockare Bäck i organisationen och, om Bending förlänger, har tre målvakter på kontrakt. Hur tänker man?

Kalmarsunds sportchef Per Viberg kommenterar till Barometern:

– Jag har varit rak och ärlig. När jag satt i ett möte med Edin så ville jag vara ärlig med att Crona hade skrivit på och frågade då Edin hur han såg på att vara en av två målvakter. Efter det har situationen förändrats och elitidrotten ser ofta ut så här, tyvärr, den kan vara grym.

Var det blir spel för Omanovic nästa säsong är oklart.

Video: Höjdpunkter från Kalmarsunds säsong 2019/20

Den här artikeln handlar om: