BLOGG: MR. SILLY
Foto: Per Wiklund
Mr. Silly
Ryktet om Anna Wijk - tidernas största sillybomb?
ANNONS

Uppgifter: Anna Wijks helt oväntade karriärval, hon fortsätter spela i...

En av årets stora Silly season-frågor är var världens bästa innebandyspelare Anna Wijk spelar nästa säsong. Om hon överhuvudtaget spelar vidare.

Fortsätta i KAIS Mora, klubben i hennes hjärta, eller spela i någon av Stockholmsklubbarna (Täby eller Nacka Wallenstam) efter flytten till just Stockholm?

Nu har jag nåtts av helt andra uppgifter. Det kan bli spel i Allsvenskan nästa säsong.

Storvreta har redan värvat Frida Bäfve och Evelina Sparf från SSL i år och visat att man satsar mot att få ett lag i finrummet även på damsidan. Enligt mina källor är man nu på jakt efter Anna Wijk. Centerstjärnan ska ha fått ett lukrativt kontraktsförslag av storklubben, med bil och lön i nivå med herrspelare i föreningen. 

Det vore inte första gången som spelare pendlar från Stockholm till Uppsala för att spela innebandy. Ska Wijk avsluta sin fantastiska karriär med att ta upp Storvreta i SSL? Den här övergången vore en riktig bomb!

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

Video: Höjdpunkter från Anna Wijk och KAIS Mora 2019/20

Den här artikeln handlar om: