Blogg: Mr. Silly
Foto: Tomas Brandt Wangel
Mr. Silly avslöjar värvning i SSL Herr
ANNONS

Nykomlingarna Team Thorengruppen har värvat in en ny spelare.

Jag såg precis att Kalmarsund bekräftat mitt avslöjande jag gjorde för över en månad sedan, att RIG-målvakten Thomas Crona är klar för smålänningarna. Det tänkte jag fira med att avslöja att ytterligare en RIGare är klar för SSL nästa säsong.

Det är nykomlingarna Team Thorengruppen som lagt beslag på lagkaptenen Jonas Grahn. Som lite intressant kuriosa blir detta Thorengruppens tredje spelare i truppen som har Timrå IBC som moderklubb. De andra två är Axel Hjälm och Måns Höglin.

Video: RIG Umeå säkrar den andra och sista vinsten denna säsong

Team Thorengruppen har verkligen utnyttjat Coronakrisen till sin fördel genom att redan nu ha värvat in tre spelare. I normala fall så hade man varit mitt uppe i slutfasen av kvalet vid denna tidpunkt. Så det ska bli spännande att se vad de kan åstadkomma nästa säsong.

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.


Den här artikeln handlar om: