#ibsilly
Foto: Adam Troy

Sirius har gjort klart med ny spelare

ANNONS

En målvaktstalang född 2001 har sajnat upp för Sirius herrar kommande säsong.

19-årige Alexander Lindström har haft dubbellicens med allsvenska Hagunda de två senaste säsongerna och nu står det klart att målvaktstalangen kommer fortsätta sin karriär i SSL med Sirius. Lindström har för det mesta suttit på bänken i Hagunda och spelat match med Stenhagens JAS-lag. I slutet på säsongen fick han chansen från start i Hagunda och stod för några imponerade insatser med sina snabba reflexer och precisa utkast som gav honom ett assistpoäng.

- Det ska bli otroligt kul att få träna och matcha mot de bästa. SSL har alltid varit ett mål och när Sirius hörde av sig kände jag att den här satsningen vill jag vara en del av. Jag ser fram emot att sätta igång träningen och förbereda mig på bästa sätt för att vakta den blåsvarta buren kommande säsong tillsammans med Viking, säger Lindström till lagets Facebook.

Video: Spana in Lidströms assist mot AIK 

Tränare Stefan Forsman om värvningen:

- Väldigt kul att få med Alexander på resan. En ung målvakt som redan visat framfötterna i Allsvenskan och kommer kunna ha stor nytta av sin storlek och sitt sätt att läsa spelet. Det ska bli spännande att följa hans utveckling. Vår målvaktstränare Kristian Krogius har fått en riktig guldklimp att jobba med.

Den här artikeln handlar om: