#ibsilly
Foto: Per Wiklund

Klart: Höllviken värvar in en landslagsspelare

ANNONS

Ryktades till Helsingborg - klar för spel i Höllviken: "Har en otroligt stor potential".

Sillysäsongen för SSL-lagen fortsätter och rullar på dagligen. Och nu står det klart att Höllviken värvar in en ny spelare när man under torsdagen presenterar den danska landslagsforwarden Mathias Glass till kommande säsong. Glass har tidigare ryktats till Helsingborg - men det blir alltså Höllviken som blir klubbadressen när säsongen 20/21 drar igång.

- Mathias som är Danmarks stora stjärna och mest lovande spelare, har kontinuerligt tränat med oss de senaste säsongerna via vårt samarbete med den danska storklubben Benløse Floorball Club och är nu redo att ta steget till oss fullt ut, skriver Höllviken på sin Facebook.

Höllviken har sedan tidigare förlängt med poängkungen Johannes Wilhelmsson men tappat bland annat måltjuven Pontus Karlson Martell till Schweiz. Men nu har man alltså förstärkt med forwarden Mathias Glass som klubben menar har en stor potential.

- Mathias är en stor och stark högerfattad forward som alltid gjort mycket poäng. Han har en otroligt stor potential och vi är övertygade om att han med en ordentlig försäsong kommer kunna anpassa sig till spel i Svenska Superligan på ett utomordentligt sätt.


Den här artikeln handlar om: