#ibsilly
Foto: Per Wiklund

Rönnbystjärnan har gjort sitt val

ANNONS

Jonna Sjöbergs kontrakt har precis gått ut och nu har hon bestämt sig var hon ska spela de kommande 3 åren.

21-åringen kom till Västerås Rönnby för tio säsonger sedan och gått hela vägen från flicklagen, via ungdomslaget till SSL-laget. Som 17-åring debuterade hon i högstaligan och varit bofast där sedan dess. Sjöberg har även varit med i U19-landslaget samt spelat 2 landskamper med A-landslaget. Hennes kontrakt gick precis ut och hon har valt var hon ska spendera de kommande tre säsongerna. 

- För mig är det en självklarhet att skriva på ett tre års kontrakt med Rönnby. Jag har spelat hela min karriär i föreningen och nu vill jag vara med och bidra med att vi vinner titlar. För min utveckling är Västerås och Rönnby det bästa stället att vara på för att nå mina mål med innebandyn. Med Andreas som tränare, ny hall och ett underbart gäng att spela med så har vi alla förutsättningar att nå toppen, säger Sjöberg i ett pressmeddelande.

Video: Jonna Sjögren avslutade säsongen med ett hattrick


Andreas Harnesk om Jonnas besked:

- Jonna har länge varit en av de mest lovande spelare i landet med sin fart, teknik och vinnarmentalitet. Hon älskar att träna och är en bra lagspelare. Med de förutsättningar som nu finns i klubben så är jag övertygad att hon kommer bli en av världens bästa spelare inom snar framtid.




Den här artikeln handlar om: