#ibsilly
Foto: Per Wiklund

Bekräftat: Mora får behålla landslagsstjärnan

ANNONS

KAIS Mora har bekräftat det som Mr. Silly skrev om redan igår.

Innebandymagazinets silly season-bloggare Mr. Sillys träffsäkerhet fortsätter att gå spikrakt uppåt. Igår avslöjade han att Moras finska landslagsstjärna bestämt sig för att stanna kvar i Mora och idag bekräftades detta av klubben i ett pressmeddelande.

Den finska landslagsstjärnan Jenna Saario är klar för en fortsättning i KAIS Mora! Saario stod för nio mål och fjorton assist i sin debutsäsong i SSL.

Video: Saario avslutade säsongen med två assist

- Mitt år i KAIS Mora och SSL har varit jätteroligt. Mora är en härlig kommun och jag har trivts så bra här. Innebandy i SSL är snabbt och roligt! Alla tjejer och tränare har varit jättesnälla mot mig och dom har hjälpt mig så mycket, säger Saario i ett pressmeddelande och fortsätter med varför hon stannar kvar:

- Man kan inte sluta den här erfarenheten på grund av Corona, man måste kunna uppleva hela säsongen plus slutspel minst en gång när man är här. Det var ett väldigt lätt beslut att fortsätta i KAIS Mora. Jag är jättenöjd med KAIS som förening och hur det funkar. Det känns som att det här är den bästa platsen för mig att utvecklas vidare.