Inställda kvalet
Foto: Patrik Palm
Coronaviruset

Ny information gällande upp- och nedflyttning i Allsvenskan och Herr1an

ANNONS

Generalsekreteraren: "Självklart arbetar vi skyndsamt eftersom vi vet att många föreningar vill ha informationen".

Förbundsserierna fick ett abrupt slut på grund av Coronaviruset och playoff till Allsvenskan Herr, Dam samt Herr1an är inställt. Istället var det meddelat att Tävlingsutskottet skulle utreda och återkomma med vad som gäller för upp- och nedflyttning i respektive serie och datumet man skulle meddela sitt beslut var satt som idag, torsdagen den 19 mars.

Men, nu meddelar Svenska innebandyförbundet att det inte blir något beslut idag gällande upp- och nedflyttning utan att man istället skjuter fram det till imorgon, fredag.

- För att säkerställa att besluten förankras och diskuteras fullt kommer vi, där vi tidigare sagt att vi ska lämna besked i dag torsdag, lämna besked under fredagen. Självklart arbetar vi skyndsamt eftersom vi vet att många föreningar vill ha informationen, säger Svenska Innebandyförbundets generalsekreterare Göran Harnesk till SIBFs hemsida.

Det är därmed fortfarande oklart vilka lag som får lämna samt ansluta till respektive serie i dagsläget. Se den uppdaterade informationen nedan.

Information - Playoff Allsvenskan och Herr1an

Play off till Allsvenskan dam

Inställd. Sluttabeller i division 1 och Allsvenskan dam kommer vara kvalificerande för säsongen 2020/21. TU utreder och återkommer fredagen den 20 mars med vad som gäller upp- och nedflyttning.

Play off till Allsvenskan herr

Inställd. Sluttabeller i division 1 kommer vara kvalificerande för säsongen 2020/21. TU utreder och återkommer fredagen den 20 mars med vad som gäller upp- och nedflyttning.

Play off till division 1 herr

Inställd. Sluttabeller i division 2 kommer vara kvalificerande för säsongen 2020/21. TU utreder och återkommer fredagen den 20 mars med vad som gäller upp- och nedflyttning.

TV: Det är fortfarande oklart hur det blir med SSL-slutspelet för dam och herr. Se vad som kan ha varit en av de sista publikfesterna i SSL Herr nedan när Helsingborg mötte Jönköping på hemmaplan.

Den här artikeln handlar om: