#ibsilly
Foto: Adam Troy

Viktigt sillybesked för Storvreta

ANNONS

Storvreta presenterar nu ett viktigt sillybesked inför kommande säsonger.

Svenska mästarna Storvretas lagbygge fortsätter. Tidigare har man förlängt med både Robin Nilsberth och Tobias Gustafsson och nu kommer ännu ett viktigt besked från Uppsalaklubben som tecknat ett nytt kontrakt med Emil Helmrich. Det nya kontraktet sträcker sig över tre år.

− Vi är stolta att Emil ger oss förtroende i ytterligare 3 år. Han är en spelare som vi vill bygga på över tid, Han har en otrolig arbetskapacitet och passar oss helt rätt i hur vi vill spela innebandy. Storvreta IBK är stolta över att Emil förlänger, det ger oss förutsättningar att spela en fartfylld och rolig innebandy, säger Storvretas sportsligt ansvarige Henrik Ededahl i ett pressmeddelande.

Helmrich, som ofta kännetecknas av mycket fart ute på planen, har spelat både som forward och center den här säsongen och har samlat på sig nio mål och tolv assist och går därmed mot sin poängmässigt bästa säsong i klubben.

− Framförallt trivs jag väldigt bra i laget och föreningen, samtidigt som det ger stor chans till ännu fler titlar och även bra möjligheter för att fortsätta utvecklas som spelare, säger Emil Helmrich i ett pressmeddelande.

Och även om Storvreta har det knackigt just nu i tabellen så har Helmrich tydliga förväntningar inför slutspurten av säsongen.

− Att vi steppar upp rejält och vinner guld i april.