#ibsilly
Foto: Adam Troy

Klart: Jönköpings glädjebesked - nyckelspelaren har bestämt sig

ANNONS

Jönköping presenterar nu ett viktigt sillybesked inför kommande säsonger.

Jönköping jagar för tillfället poäng i SSL Herr för att försöka ta en åtråvärd slutspelsplats, men utanför planen pågår sillyarbetet för fullt och nu presenterar Jönköping en viktig kontraktsförlängning inför kommande säsonger när Martin Glimberg nu förlängt sitt kontrakt.

Glimberg är inne på sin sjätte säsong med klubben sedan han anslöt från Husqvarna 2014 och har på 173 matcher i Jönköping svarat för 172(100+72) poäng. Det nya kontraktet sträcker sig över två år.

- Jag bestämde mig väldigt snabbt för att förlänga efter att jag fick frågan. Jag har trivts kanon i alla säsonger jag vart här så fanns inte så mycket att fundera på. Det är en riktigt bra grupp där alla vill framåt och mot nya mål hela tiden. Klubben har också vart tydliga med att dom vill framåt och ta nya kliv för att slåss i slutspel framöver så jag tror det kommer bli några riktigt spännande säsonger framöver för oss i JIK. Jag ser fram emot att fortsatt få vara med på den resan och tror stenhårt på att vi är på rätt väg, säger Martin Glimberg i ett pressmeddelande.

Alexander Tavs, Jönköpings sportgrupp:

- Glimberg har varit otroligt viktig för oss i många säsonger både som spelare och person så självklart väldigt viktigt för oss att han vill köra på och tror på den satsning vi vill göra. Han har varit en ledande spelare i många säsonger för oss. En extremt allround spelare som är en dröm för en tränare att ha i sitt lag. Otroligt lojal som spelare där han är riktigt vass i offensiven, väldigt stark i defensiven och kan spela på egentligen alla positioner och är lika bra överallt. Vi vill verkligen ta nästa kliv nu kommande säsonger och där är Glimberg en viktig pusselbit i det lagbygget.