#ibsilly
Foto: Adam Troy

Mullsjös viktiga #ibsilly-besked

ANNONS

Precis innan matchstart mellan Mullsjö och Pixbo Wallenstam presenterade Mullsjö ett viktigt #ibsilly-besked.

Säsongen 20/21 är fortfarande långt bort men redan nu börjar kontraktsförlängningarna inför kommande säsonger att presenteras av klubbarna. Idag meddelar Mullsjö att man kommit överens med målvakten Jonathan Larsson om en kontraktsförlängning som sträcker sig över två år, kontraktet skrevs på strax innan matchstart mellan Mullsjö och Pixbo Wallenstam.

- Jag känner personligen att jag har bevisat för mig själv den här säsongen att jag håller en jämn och bra nivå under en längre tid, samtidigt känner jag att jag har ännu mer att ge. Jag känner också att Mullsjö har några riktigt roliga år framför sig och det vill jag gärna vara med på, säger Jonathan Larsson till Mullsjös hemsida.

Och målet framöver är glasklart för Larsson.

- Vi har något vi tror på och framtiden för MAIS se ljus ut. Vinna SM-guld är såklart mitt mål med innebandyn och det känns helt rätt att försöka ta den chansen med Mullsjö AIS. Föreningen är värd framgång med tanke på hur mycket folk det är som engagerar sig i föreningen.

Jesper Axell, sportchef:

- Vi har kommit till semifinal ett gäng gånger nu och vill såklart som alla andra bli bättre på det vi gör. Att bli bättre än semifinal innebär final och det är dit vi vill någon gång. Just nu ligger såklart all fokus på att bli klara för slutspel men det långsiktiga målet är glasklart. Där är Jonathan en viktig pusselbit för att nå.