#ibsilly
Landet runt

Den sparkade SSL-tränaren har hittat nytt jobb

ANNONS

För ganska så exakt en månad sedan fick John Kvist sparken från Rönnby och nu har han hittat ett nytt uppdrag.

I slutet på januari fick John Kvist sparken från SSL-laget Västerås Rönnby på grund av uteblivna resultat. Till Innebandymagazinet sa Kvist så här om framtiden då:

- Det har jag inte hunnit landa i. Men det kommer bli väldigt tomt på kvällarna nu. Jag har haft någon form av uppdrag sedan jag var 18 år. Så detta blir första gången på väldigt länge då jag inte har någonting alls att göra. Men jag får se vad som händer när det landat lite.

De tomma kvällarna har nu kommit till ett slut då Kvist hoppat på ett nytt uppdrag som JAS-ansvarig för Västerås killar. JAS-laget ligger för närvarande på sjunde plats i grupp C och har ingen chans att ta sig vidare till play off. 

 – Jag är ansvarig för JAS laget och sköter två träningar i veckan för JAS och HJ17 Elit. Tanken är väl att jag ska ha ett huvudansvar för JAS och hjälpa till med spelarutveckling på juniorsidan, säger Kvist till Västerås Hemsida.

Uppdraget gäller säsongen ut men Kvist säger att en fortsättning över nästa säsong inte är utesluten. I förra veckan höll han sin första träning med killarna och han var imponerad av vad han såg.

- Det var jättekul att vara igång igen och jag upplever att killarna är hungriga på att lära sig och det känns som de var glada att jag var på plats. Det verkar vara ett härligt gäng och det finns absolut en ljus framtid för många med rätt vägledning. Då några av spelarna går på Widénska gymnasiet där John också är instruktör så är inte alla helt nya bekantskaper.

Den här artikeln handlar om: