Notification

Vill du bli ansiktet utåt för en av landets mest meriterade föreningar?

IBK Lockerud Mariestad med 18 SM-medaljer på seniornivå söker en ny klubbchef.

En av Sveriges anrikaste innebandyklubbar söker en ny klubbchef.  IBK Lockerud Mariestad är med sin 5 SM-guld på herrsidan och 4 SM-guld på damsidan en av landets mest meriterade innebandyföreningar. Denna säsong spelar föreningens båda representationslag i allsvenskan där herrarna är nykomlingar och damerna ett topplag som kvalat till SSL de två senaste säsongerna.

DIN ROLL:

I rollen som klubbchef kommer du tillsammans med övriga anställda och ideella krafter driva föreningens övergripande arbete och skapa förutsättningar för att IBK Lockerud Mariestad utvecklas i önskad riktning i såväl elitsatsningen som den breda ungdomsverksamheten. Klubbchefen har det övergripande ansvaret för all verksamhet - så som till exempel kansliet, ekonomi, sponsorer, försäljning, marknadsföring, kommunikation, olika events och arenan - men det operativa arbetet genomförs till stora delar genom väl utvecklad delegering till underställda medarbetare.

DIN PROFIL:

Du måste vara en god ledare med starkt självständigt driv som får saker att hända. Du måste brinna för föreningslivet och förstå förutsättningarna med ideell verksamhet, inte minst utifrån att både den breda ungdomsverksamheten och elitidrotten är lika prioriterad. Vidare är du en strukturerad lagspelare som bl.a. skapar ett gott samarbetsklimat, lyhörd för andras åsikter och etablerar goda relationer. Eftersom rollen är ”ansiktet utåt” med uppgift att bl.a. skapa externa och interna relationer krävs det att du är utåtagerande och kommunikativ.

DIN BAKGRUND:

Vi ser att du har en bakgrund som ledare inom företags- eller idrottsverksamhet, antingen som klubbchef eller annan roll där verksamhetsstyrning/-utveckling har varit en stor del av arbetsuppgifterna. Förutom ovanstående kommer vi sätta värde på meriter inom ledarskap, ideell föreningsverksamhet, marknad inkl. sponsorarbete och ekonomi.


ANSÖK HÄR!