Foto: Adam Troy

Stark seger för Mullsjö hemma mot Sirius

ANNONS

Det blev seger för Mullsjö med 7-6 när man tog emot Sirius i Nyhemshallen.

Det blev tre poäng till Mullsjö ikväll efter att man besegrade Uppsalalaget Sirius med 7-6 hemma i Nyhemshallen. Men det var en svängig match där Mullsjö först gick ifrån till 4-1 innan Sirius kom tillbaka och gjorde match av det hela. När bortalaget sedan reducerade till 7-6 med dryga tre minuter kvar var det nog många i hemmapubliken som blev nervösa.

- Det är väl inte den bästa prestationen av oss men det viktigaste är att vinna och vi tar ju våra tre poäng, säger Sebastian Palmqvist till Innebandymagazinet.

I förra omgången besegrade Mullsjö svenska mästarna Storvreta med 6-1, men om det var kontrollerat då så var det raka motsatsen ikväll.

- Jämför man senaste matchen och den tredje perioden där så spelar vi av den på ett helt annat sätt, idag blir det mycket mer hafsigt och vi bjuder på lägen. De är ju vassa framåt, de är bättre än vad tabellen visar.

Det här var Mullsjös andra raka seger, men på frågan om laget börjar hitta rätt nu vet Palmqvist inte om han riktigt håller med.

- Det har varit lite upp och ner, innan dess förlorade vi mot Linköping och gjorde bara ett mål. Där gör vi bara ett mål och mot Storvreta släpper vi bara in ett mål. Idag känns det som att det kan gå lite hur som helst, vi är inte riktigt där men de har väl inte självförtroendet på topp heller med tanke på vart de ligger i tabellen.

Ni har slagit Storvreta och Sirius och nu väntar Falun i nästa omgång, vad säger du om det?

- Ja Falun borta har väl inte varit det bästa för oss i Mullsjö(skratt). Vi har haft några rejäla plumpar däruppe så vi får åka upp och visa att vi har lärt oss av dem och göra en bättre match. Däruppe har vi knappt varit med alls och det har varit avgjort nästan efter en period vissa gånger. Det handlar om att visa att vi lärt oss något av det för nu som du säger har vi vunnit två raka och en tredje hade varit fint.


Tre stjärnor
Kim Ganevik, Mullsjö

Två stjärnor
Christian Sandsund, Sirius

En stjärna
Jan Zaugg, Mullsjö