Foto: Adam Troy

Landslagsforwarden skadad när Storvreta föll i gigantmötet

ANNONS

Albin Sjögren gav Storvreta en drömstart - men fick se laget förlora med 7-4 efter att han själv tvingats utgå.

Storvreta föll tungt i säsongens tredje gigantmöte mot Falun. Och det blev dubbla smällar för Storvreta som fick se forwarden Albin Sjögren utgå i den första perioden och som inte kunde återvända till spel.

- Det var ingen speciell situation sådär, jag skulle vända bort och så fick jag hans knä rakt på mitt lår och nu kan jag inte böja benet. Försökte springa inför andra men det bara vek sig. Så att det är väl en kraftig lårkaka, jag ville verkligen spela men det gick bara inte att springa, säger Albin Sjögren till Innebandymagazinet.

Det var annars Storvreta som började bäst när just Albin Sjögren prickade in 1-0 efter bara 80 spelade sekunder.

- Ja jag tycker att första tio minuterna är vi bra. Sen tycker jag att vi blir alldeles för ihåliga i försvaret och de får göra lite vad de vill känns det som. Nu såg jag inte så mycket av andra och tredjeperioden för alla står ju upp i båset men jag tycker att vi måste bli mer giriga och vilja ha bollen och ha mer fantasi anfallsspelet, för jag tycker att det är lite trevande där.

Finns det någon risk att Falun börjar få ett mentalt övertag?

- Så länge jag har varit med så har det varit upp och ner i serien och vunnit nästan varannan match sådär. Så vi ska nog inte dra för stora växlar av den här matchen men samtidigt så är vi i en formsvacka just nu och vi måste försöka bryta den ganska snabbt för man vill inte vara i ett förlorande lag liksom. Även fast vi ligger bra, vi är topp tre än så länge iallafall och det är ingen panik. Men vi måste börja göra rätt grejor nu iallafall.

Är VM-kvalet i fara?

- Jag frågade våran naprapat och han sa att det är lite dag för dag sådär, det är mycket träningar och matcher nu när vi ska iväg på VM-kval så jag hoppas att det inte är någon fara. Men jag ska ringa till Hill(Mikael, förbundskapten) och ta ett snack.

Tre stjärnor
Malte Lundmark, Falun

Två stjärnor
Rasmus Enström, Falun

En stjärna
Henrik Stenberg, Storvreta