Foto: Per Wiklund

Guldtränare klar för Warberg

ANNONS

Warbergs IC som har lag i Superligan på både dam- och herrsidan förstärker organisationen.

Anrika Warbergs IC byter klubbchef i slutet av februari. Martin Josander lämnar och bereder plats för Emil Risberg. Den nya klubbchefen är ett känt namn i innebandykretsar då han tidigare varit utvecklings- och landslagschef inom Svenska Innebandyförbundet.  

Risberg har även gedigen erfarenhet från verkstadsgolvet och har bland annat spel i högstaligan och tränarmeriter från SSL med både Europacup och SM-guld på sin CV.

Det ska bli oerhört spännande och inspirerande att få vara med och leda en av Sveriges mest anrika innebandyföreningar. Det finns ett enormt engagemang både inom föreningen och i staden Varberg som tillsammans skapar fantastiska förutsättningar för en häftig resa. Jag ser verkligen fram emot vad vi kan åstadkomma, säger Risberg i ett pressmeddelande.

Styrelseordförande Stina Wallenbeck om rekryteringen:

Jag är väldigt glad att Emil Risberg kommer till oss här i Warberg. Han kommer att bidra med nya perspektiv och kunskap inom såväl ledarskap som utveckling och elitinnebandy. Vi står inför en mycket spännande framtid och jag är övertygad om att Emil kommer leda föreningen på ett utmärkt sätt