#ibsilly
Foto: Pter Selemark

Viktig signering för Falun

ANNONS

IBF Falun stormar mot sitt fjäre raka SSL-kval och mitt under SSL-jakten så meddelar klubben att man signerat en oerhört viktig spelare.

2015 tog Lovisa Bjurell steget från Dam3an och Borlänge till SSL och Falun. Nu är Bjurell inne på sin femte säsong med laget och de fyra första har nog varit väldigt tunga resultatmässigt då hon första säsongen åkte ur  SSL och de tre efterkommande säsongerna åkte ur SSL-kvalet i sista rundan.

- Jag är jätteglad över att stanna kvar i IBF Falun även nästa år och jag trivs jättebra i laget och föreningen. Vi har jobbat hårt i några år nu för att ta klivet upp i SSL och det känns verkligen som att i år är den chansen större än någonsin för oss, säger Bjurell i ett pressmeddelande.

Falun stormar mot ett fjärde raka SSL-kval och tränare Daniel Dalbjer är väldigt glad över att få behålla sin kapten minst en säsong till.

- ”Bjurre” är våran kapten, en pådrivare som alltid ger 100% och tar hand om så mycket annat än att bara leverera på innebandyplanen. Hon är en spelare jag har väldigt god kontakt med och vårt nära samarbete är jag glad över att vi kommer ha även den kommande säsongen.