Foto: Linköping Innebandy
Landet runt

Gratis anmälningsavgift till Floorball Games!

ANNONS

PROMOTION: Här kommer ett unikt erbjudande om ni är sugna på cup i vår. Om er förening anmäler minst 5 lag till Linköping Floorball Games 2020 samt köper deltagarkort A eller B, så bjuder vi på anmälningsavgiften för samtliga lag. Så bygg upp er föreningskänsla och avsluta säsongen med en rolig cupupplevelse tillsammans!

Linköping Floorball Games är en cup för ALLA!
Alla kan deltaga, vi har klasser för barn, ungdom, senior och para.
Cupen spelas helgerna 3-5:e samt 17-19:e april
Vi siktar på 400 deltagande lag 2020
Internationella lag anmälda till cupen
A- och B-slutspel på röd nivå
Livesändning via SolidSport från flertalet av våra hallar
SIU-anpassade klasser, vilket ger fler jämna matcher

Linköping Floorball Games är en av Sveriges snabbast växande innebandycuper och har gått från ca 200 lag 2015 till drygt 370 lag 2019. Vad är anledningen till det?

Vi har jobbat väldigt mycket med att kvalitetssäkra cupen, när man deltager i Linköping Floorball Games så ska man vara nöjd med hela cupupplevelsen. Det betyder att vi bl.a. lägger extra resurser på att få till bra mat, att lag från samma förening får bo på samma skola m.m.

Vi lägger även mycket tid på att få till så bra och jämna klasser som möjligt för att lagen ska få utmanande och utvecklande matcher under cupen, de SIU-anpassade klasserna hjälper oss.

De senaste åren har vi även jobbat väldigt målmedvetet med att få fler internationella lag att delta i Linköping Floorball Games, ett jobb som slagit väl ut.
Vi ser att många lag väljer att komma tillbaka till oss år efter år och vi tror att kvalitén är en avgörande faktor för det.

På följande länk hittar ni mer information om rabatten: https://www.svenskalag.se/libk-floorball-games/sida/8777/avgifter-betalning. Sista dag att nyttja erbjudandet är 1:a januari, så skynda er att anmäla era lag så snart som möjligt!

All information om cupen hittar ni på www.floorballgames.se
Den här artikeln handlar om: