Alexander Hallén(Nr 79) har haft en pigg start på säsongen 19/20.
Foto: Per Wiklund

Falun-forwardens revanschsäsong fortsätter

ANNONS

I fjol hade Faluns Alexander Hallén en poängmässigt tung säsong - men nu har den kvicka forwarden hittat tillbaka till gammal fin form och under gårdagen svarade han för ett hattrick.

Falun bortaslog Dalen med 7-2 under gårdagen och lagets bästa poängplockare var forwarden Alexander Hallén som svarade för ett hattrick. Hallén är därmed uppe i 23(17+6) poäng den här säsongen och har redan slagit fjolårets poängskörd på 14(8+6) poäng.
- Fjolårssäsongen var rätt platt från min sida. Konkurrensen i laget var hård och jag fick sitta en del på bänken. Nu har jag kommit upp i en bra nivå och fått spela mycket, och så har jag bra kedjekamrater (i Johan Samulesson och Victor Wettergren) som producerar också, säger Alexander Hallén till DT.se.

Men uppladdningen inför årets säsong var inte heller den bästa för Hallén som skadade sig tidigt och därmed missade lagets försäsong.
- Jag drog sönder mig på första träningen och var tillbaka först i augusti igen. Det blev mest rehab i sommar, och kanske har det gjort mig ännu mer spelsugen. Hela den här säsongen känns som en revansch för mig.

Läs även
Highlights: Dalen-Falun 2-7