Alexander Brinkmann har en hel del att fundera på tills han möter Pixbo igen den 11 januari.
Foto: Per Wiklund

Kalmarsund blev överkörda av Pixbo

ANNONS

Kalmarsund kunde inte bryta den negativa trenden utan på söndagseftermiddagen förlorade man mot Pixbo Wallenstam med hela 8-2 och Kalmarsund har ännu inte lyckats vinna över Pixbo i SSL.

Pixbo Wallenstam fortsätter att gäcka Kalmarsund som inte lyckats vinna någon gång över Göteborgarna i Superligan. När det fjärde mötet mellan de båda lagens spelades under söndagseftermiddagen så var matchen över efter 15 minuter i princip då Pixbo tagit en 4-0 ledning.
- I första perioden så känns det som om de får matchen dit de vill. De är väldigt effektiva och de gör det bra. Att ligga under med 0-4 i en match är inte kört men väldigt jobbigt, säger Kalmarsunds tränare Alexander Brinkmann till Innebandymagazinet och fortsätter:

- Vi kom inte åt dem när vi försökte jaga ikapp dem och vi var inte tillräckligt bra helt enkelt idag.

När de båda möttes tidigare på säsongen så förlorade Kalmarsund med uddamålet och efter den förlusten sågade Kalmarsundstränaren matchen längs fotknölarna.
- Idag märktes det att Pixbo är ett jäkligt bra lag och matchen var betydligt bättre än senast. Idag var det mer fart och det hände ganska så mycket.

Vad beror det på att ni aldrig vunnit över Pixbo i SSL än?

- Det beror väl på att det är ett bra lag, det är svårt att möta bra lag och det är lättare att vinna över lag som är dåliga.

Läs också:

Matchfakta
Betyg