Djurgården och Strängnäs drabbar samman imorgon klockan 15.00.
Foto: Per Wiklund

Toppmatch väntar i norra allsvenskan imorgon

ANNONS

Det vankas ett toppmöte i den norra allsvenska imorgon när tredjeplacerade Djurgården tar sig an Strängnäs i Eriksdalshallen.

- Det är en match vi ser fram emot. Vi har en jättefin relation med Strängnäs och Peter(Lund) tycker jag är en av de absolut trevligaste tränarna i hela serien. Vi har fått en jättebra kontakt och han var den enda som ringde och hörde av sig när jag slutade och tyckte det var synd, säger Djurgårdens tränare Mikael Öhman till Innebandymagazinet och fortsätter:

- Det är alltid tuffa matcher mot Strängnäs men det är ett jäkligt glatt och ett trevligt besök, men vi ska göra det surt för dem. Vi kommer vara trevliga efter matchen.

Strängnäs ligger för närvarande på en fjärdeplats i allsvenskan norra och Öhman menar att det är ett lurigt lag att möta.
- Ruskigt lurigt lag. De får fram en superstjärna som gör hur mycket poäng som helst, blir av med honom och hittar en ny någonstans. Det är fantastiskt vilken scouting de har.

Det skiljer endast en poäng mellan er, ger det matchen lite extra krydda?
- Oja garanterat. De är ju tänkta att vara tippade i toppen så återigen slår vi ur underläge.

För Djurgårdens del så kommer man till morgondagens match med i princip full trupp.
- Vi har ganska intakt trupp med två stycken som landar på Arlanda idag. Men jag har så jäkla bra trupp just nu och bra spelare överallt. Vi har faktiskt en så bred trupp att alla inte får plats och en del får sitta på läktaren, Djurgården växer sakta men säkert.

Vad behöver ni göra för att vinna?
- Jag tror att vi behöver ha fullt fokus och respekt för Strängnäs. Vi har ett ganska bra försvarsspel och ganska fartfyllt anfallsspel och gör grabbarna som de gjort hittills och håller sig till gameplanen som vi kommit fram till så har vi ganska bra chanser att ta poäng mot Strängnäs.

Läs även
Han har tagit Fagerhult Habo till toppen
Omvända tabellroller i powerplayligan