Baserat på inför-snacket med många ledare och experter, från norr till söder, presenterar Innebandymagazinet sin stora tippning för SDF-SM P16.
Foto: Bosse Grängsjö
Landet runt

Stora SDF-SM-tipset: Så går det för alla P16-lag

Innebandymagazinet har surrat med ledare och experter runtom i Sverige inför årets höjdpunkt - distriktslags-SM i Gävle. Så här tror vi att alla grupper slutar. ✔ Dessutom: Slutspelstipset - de vinner guld!

Grupp 1
1. Stockholm
Alltid en guldfavorit med sitt stora upptagnigsområde och nu med viss revanschlusta efter förra säsongens besvikelse, även om det är en helt ny kull nu. Ingarö-centern Emil Mattsson blir förmodligen en av Stockholms mest framträdande spelare. Man har även vassa backar som Jonathan Spåls, Emil Björkman och Hampus Högman. Stockholm kommer vara en maskin, enligt ledaren Alexander Vestman, som också ser sitt lag som favorit till att gå hela vägen.

2. Östergötland
Östergötland är regerande mästare och kommer ha ett vasst lag även med 03:orna. Den givna fixstjärnan i truppen blir Melker Hemmingberg, som hade varit en given spelare även med 02:orna om han hade fått delta. Hemmingberg har flyttat till Falun och gjort mål i Svenska Superligan som en av de yngsta någonsin.
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: