Storvreta och Linköping drabbar samman idag klockan 17.00.
Foto: Per Wiklund

Ska Storvreta fortsätta segertåget idag?

ANNONS

Efter att ha besegrat Jönköping tidigare under veckan går Storvreta nu för två av två segrar den här veckan när man idag gästar Linköping på bortaplan.

- Det blir skitkul. Jag var sjuk förra året som vi åkte till Linköping, jag hade åkt på en jättefeber och terroriserade Widlundh(Kristofer) med mina sms. Men bortamatcherna mot dem brukar vara tuffa och Storvreta generellt sätt, både under och innan min tid, har haft svårt mot dem så det blir en bra utmaning, säger Storvretas tränare Andreas Harnesk till Innebandymagazinet.

Under veckan som gått har det annars blivit klart att Linköping fått in David Gillek i laget som assisterande tränare, och Harnesk medger att det kan ge motståndarna en boost inför dagens match.
- Först och främst så har de en duktig stab redan från början men nya tränare brukar kunna ge energi och att det händer något, det brukar kunna smitta av sig och det kan nog öka energin ännu mer hos dem.

Linköping har haft en relativt trög start på säsongen 19/20 samtidigt som Storvreta ångat på ordentligt, men det gäller att inte underskatta motståndarna menar Harnesk.
- Jag tror att alla lag kan hota alla. Sen om vi är på våran topp så är vi starka. Är vi på vår topp så är vi väldigt-väldigt bra och då vinner vi nästan alltid.

Vad vill du se av ditt Storvreta mot Linköping?
- Jag tycker att vi tar steg i rätt riktning hela tiden. Nu är det ett grått december ute och spelarna är skitproffsiga och trånar hårt, och jag vill att vi fortsätter ta steg framåt idag.