Valdemar Ahlroth har dragits med en fotledsskada och hoppas hitta nytt självförtroende i Nykvarn.
Foto: Adam Troy

Tränaren om utlåningen av stjärnsnipern till allsvenskan

ANNONS

Valdemar Ahlroth återvänder till moderföreningen Nykvarn för att göra ett inhopp där som sträcker sig till den 31:a januari, och här berättar Storvretas tränare Andreas Harnesk om valet att låta Ahlroth lämna, för nu.

Tidigare idag blev det klart att stjärnsnipern Valdemar Ahlroth lånas ut till allsvenska Nykvarn, och för Storvretas del så hoppas man få tillbaka en Ahlroth full av nyvunnet självförtroende i slutet av januari.
- Han är en skitduktig spelare Ahlroth och i och med att han varit skadad så känner han själv att han vill få upp självförtroendet och komma igång lite, säger Storvretas tränare Andreas Harnesk till Innebandymagazinet och fortsätter:

- Och då vill vi ställa upp för honom för han är en skitfin kille. Han är såklart tillräckligt bra för att göra stora avtryck i SSL, han brinner för moderklubben och det är ett sätt för honom att komma igång efter fotledsskadan,

TV - Storvreta-relaterat: Spana in en magisk assist från Storvretas Alexander Rudd från helgens möte mot Kalmarsund.

Lånet sträcker sig till den 31:a januari innan Ahlroth då återvänder fullt ut till Storvreta, för även om han kommer att spela matcher tillsammans med Nykvarn så kommer Ahlroth fortsatt att träna med svenska mästarna under veckorna.
- Nykvarn har hört av sig och det har varit noll procent min eller Widlundhs(Kristofer, assisterande tränare) idé utan det har varit Valle själv som varit öppen för det. Men han har kollat hur det känns för oss och att det är okej, han är en jäkla lagspelare.

Läs även
Extra: Nykvarn får in stjärnsnipern från Storvreta