4-12 december 2020 spelas herr-VM i Helsingfors, Finland.
Foto: Per Wiklund
Internationellt

Biljettförsäljningen till innebandy-VM startar 8 november!

ANNONS

VM i innebandy för herrar arrangeras i december 2020 i Finland. Biljettförsäljningen startar den 8 november 2019 klockan 8:00.

Biljetterna till finalhelgen säljs den här hösten som ett tvådagars biljettpaket, som innehåller semifinalmatcherna samt brons- och finalmatchen. Finalhelgen spelas i Finlands största ishall Hartwall Arena, som rymmer cirka 13 000 åskådare.

”Vi har fått flera förfrågningar från såväl Sverige som andra innebandynationer om när biljettförsäljningen kommer att börja. För de svenska innebandyfansen har vi reserverat en egen läktare, som visas under ett eget namn i biljettförsäljningen. Vi hoppas att vi kommer att få se många innebandyfans under finalhelgen och att vi får uppleva en internationell innebandystämning. Vi hälsar alla fans välkomna att uppleva VM-yran i Helsingfors!”, säger Hanne Pirkola, evenemangschef för VM.

Finlands Innebandyförbunds officiella resebyråpartner Elämysmatkat hjälper även innebandyfans och grupper från Sverige att skräddarsy sina resor! De kommer att offentliggöra sitt övernattnings- och biljettpaket i mars 2020, när spelgrupperna står klara. De kommer att ge den första informationen om innehållet i resepaketen, bokningsförfarandet och försäljningstidtabellen i ett nyhetsbrev. Om du vill vara bland de första som får information om resorna ska du anmäla ditt intresse för VM-resorna på formuläret som finns på webbplatsen www.ticketmaster.fi/wfchelsinki2020. Kontakta gärna http://bit.ly/innebandy2020 om du har frågor.

Mer information www.wfchelsinki2020.fi.

Biljetterna till VM i innebandy för herrar säljs av Ticketmaster.
Den här artikeln handlar om: