Sök
 
Melker Hemmingberg och hans Falun Ungdom leder grupp B i juniorallsvenskan.
Foto: Per Wiklund
Juniorallsvenskan

Tabellkollen: samtliga grupper i herrarnas JAS

Vi har synat läget i samtliga grupper i herrarnas JAS, från grupp A till grupp L.

Grupp A
1. RIG Umeå - 9 poäng
2. Gamla Stan/Ungdom - 7 poäng
3. IBF Dalen/IBS Dalen - 7 poäng
4. Team Thorengruppen Ungdom - 6 poäng
5. Gimonäs Umeå - 5 poäng
6. Wibax Piteå/Bergnäset - 4 poäng
7. Öjebyns - 2 poäng
8. Skellefteå Rönnskär Railcare - 1 poäng

Grupp A toppas av RIG Umeå som fortsatt är obesegrade den här säsongen i Juniorallsvenskan. I senaste matchen mot Skellefteå/Rönnskär Railcare så bjöd man på ett riktigt målkalas där man vann med hela 17-0.

Grupp B
1. Falun Ungdom - 15 poäng
2. KAIS Mora - 9 poäng
3. Sundsvall Ungdom - 9 poäng
4. Insjön - 6 poäng
5. Sandviken - 6 poäng
6. Borlänge - 4 poäng
7. Gävle - 3 poäng
8. Håsta - 1 poäng
9. Runsten - 0 poäng

Fem segrar på fem matcher är facit för Falun Ungdom som toppar JAS grupp B. Poängbäst i laget är Isac Sellberg som svarat för 8(4+4) poäng så här långt på fyra matcher. Man har också en stor målskillnad i 44 gjorda mål - och endast 9 insläppta.

Grupp C
1. Skälby Ungdom/Tillberga - 10 poäng
2. Storvreta - 9 poäng
3. Stenhagen - 7 poäng
4. Arlanda - 7 poäng
5. Sirius - 7 poäng
6. Strängnäs - 6 poäng
7. Västerås Ungdom - 6 poäng
8. Torshälla - 3 poäng
9. Rasbo Junior - 0 poäng

Grupp C toppas av Skälby Ungdom/Tillberga på nio poäng, men tätt där bakom ligger flera lag endast några få poäng bakom. Jobbigast har Rasbo Junior som hittills inte spelat ihop någon poäng på fem matcher, och som endast svarat för sju gjorda mål framåt.

Grupp D
1. Bele Barkarby - 12 poäng
2. Järfälla/Ekerö - 9 poäng
3. Rotebro - 9 poäng
4. Hässelby - 9 poäng
5. Väsby - 6 poäng
7. Täby - 3 poäng
8. AIK - 3 poäng
9. Frej Täby - 0 poäng

I grupp D så är Bele Barkarby fortsatt obesegrade på fyra matcher och bjöd på ett målkalas i senaste matchen mot Vallentuna som man vann med 13-5. Men det är flera lag på nio poäng och grupp D har chansen att bli ett riktigt getingbo under de kommande omgångarna.


Grupp E
1. Tyresö Trollbäcken - 12 poäng
2. Ingarö - 9 poäng
3. Offensiv Lidingö/Älvsjö - 4 poäng
4. Åkersberga - 4 poäng
5. Djurgården - 3 poäng
6. Hammarby - 3 poäng
7. Vendelsö - 3 poäng
8. Tungelsta/Västerhaninge - 0 poäng

Även i grupp E har vi ett lag som gått som tåget, Tyresö Trollbäcken toppar tabellen på fyra segrar - men man har också en match mer spelad än tvåan Ingarö som också har en betydligt bättre målskillnad än Tyresö Trollbäcken.

Grupp F
1. Ledberg - 12 poäng
2. Salem - 12 poäng
3. Huddinge - 8 poäng
4. Nykvarn - 7 poäng
5. Linköping Ungdom - 6 poäng
6. Farsta - 6 poäng
7. Åby Ungdom - 4 poäng
8. Tullinge - 3 poäng
9. Telge/Trosa Edanö - 0 poäng

I grupp F har vi två lag i toppen som båda har tolv inspelade poäng i form av Ledberg och Salem. Poängbäst i bägge lagen är Emil Jacobsson i Ledberg med sina 11(6+5) poäng samt Salems Oscar Magnusson som svarat för 9(4+5) poäng.

Grupp G
1. IBF Örebro Ungdom - 7 poäng
2. Hagfors - 6 poäng
3. Karlstad Ungdom - 6 poäng
4. Lillån - 5 poäng
5. Lockerud Mariestad/Ungdom - 4 poäng
6. Örebro SK Ungdomsklubb - 3 poäng
7. Kristinehamn - 0 poäng
8. Skoghall Utveckling - 0 poäng

Grupp G är ett riktigt getingbo med flera lag som det endast skiljer någon poäng mellan. Tabellen toppas dock av Örebro Ungdom som vunnit två matcher och spelat en oavgjord så här långt. Man har även poängligaledaren i laget i form av Emil Saverstam som svarat för 10(1+9) poäng så här långt.

Grupp H
1. Lerum Utveckling - 15 poäng
2. Fagerhult Habo/Mullsjö - 10 poäng
3. Hovslätt - 9 poäng
4. Jönköping Ungdom - 9 poäng
5. Vara/Lidköping - 7 poäng
6. Östra Jönköping - 6 poäng
7. Alingsås - 6 poäng
8. Fristad/Rydboholm - 0 poäng
9. Borås - 0 poäng

Fem segrar på fem möjliga försök har det blivit för Lerum så här långt i grupp H. Man imponerar också stort i serien och har svarat för makalösa 71 mål framåt - och bara släppt in 9 mål bakåt. Poängbäst i laget är Joel Ekström med sina 24(10+14) poäng.

Grupp I
1. Kungälv - 7 poäng
2. Landvetter - 7 poäng
3. Pixbo Wallenstam - 6 poäng
4. Ale/Kärra - 6 poäng
5. Backadalen - 5 poäng
6. Älvstranden/Floda - 3 poäng
7. Stenungsund/Myggenäs - 2 poäng
8. Zenith - 0 poäng

Toppen av grupp I ser ut att bli riktigt dramatisk där fyra lag ligger endast en poäng från varandra. Just nu toppar Kungälv serien tätt före Landvetter - men då har bägge dessa spelat en match mer vardera än övriga serien, och det var när de båda lagen möttes senast i en tät match som Landvetter vann med 8-7.

Grupp J
1. Varla - 9 poäng
2. Lindås Rasta - 9 poäng
3. Warberg - 7 poäng
4. Göteborg - 6 poäng
5. Lindome - 5 poäng
6. Sandö - 4 poäng
7. Mölndal - 1 poäng
8. Förlunda/Vinga - 1 poäng

Grupp J toppas av Varla på 9 inspelade poäng, dock har man en match mer spelad än andraplacerade Lindås Rasta som även de har 9 poäng. Lindås Rasta är även obesegrade så här långt under säsongen - och det återstår att se om Varla får se sig själva sjunka en placering när Lindås Rasta tar sig an Warberg i nästa omgång.

Grupp K
1. Hovshaga - 15 poäng
2. Karlskrona - 6 poäng
3. Växjö Utveckling - 6 poäng
4. Gransholm - 6 poäng
5. CL 98 IC - 6 poäng
6. Kalmarsund Ungdom/Kalmarsund - 3 poäng
7. Craftstaden Oskarshamn - 0 poäng

Hovshaga stormar igenom grupp K och toppar efter fem spelade matcher. I senaste omgången besegrade man CL 98 med hela 14-6 och man är det målgladaste laget i grupp K än så länge. Poängbäst i laget är Adam Svahn med sina 19(15+4) poäng så här långt.

Grupp L
1. Höllviken - 13 poäng
2. Munka Ljungby Akademi/Örkelljunga - 10 poäng
3. Bjärred - 9 poäng
4. Malmö/Lomma - 7 poäng
5. FC Helsingborg/FBC Helsingborg - 4 poäng
6. Genarp - 4 poäng
7. Åstorp/Kvidinge - 3 poäng
8. Lund/Lund Elit - 2 poäng
9. Engelholm - 1 poäng

Höllviken toppar grupp L med fyra vinster och en oavgjord, och i senaste omgången slog man Helsingborg med 3-2 i en tajt match där Höllviken kunde sätta det avgörande målet med dryga tio minuter kvar att spela. Poängligaledarna i serien spelar dock i Genarp där Emil Wahl och August Berntsson svarat för att göra fyra mål och sex assist vardera.
Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus.
Genom att klicka på knappen nedan så kommer din återstående prenumerationstid på Innebandymagazinet ändras till ett konto på Everysport Plus. Vänligen notera att prenumerationstiden skiljer sig åt då priset är annorlunda.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten