Kim Ganevik och Mullsjö har inte haft den starten på säsongen som man hade hoppats på.
Foto: Per Wiklund

Tungt igen för Mullsjö - ”Vi står på hälarna”

ANNONS

Mullsjö såg som pånyttfödda ut när man hemmaslog Dalen och hade ny energi i laget inför gårdagens match mot Pixbo Wallenstam. Men det blev ytterligare en förlust för Mullsjö den här säsongen när man förlorade med 9-7.

Efter att ha vunnit mot Dalen hemma så kom under gårdagen ytterligare en förlust för Mullsjö när man ställdes mot Pixbo Wallenstam i Wallenstamhallen. Och även om Mullsjö inledde bäst och hade en 3-0 ledning efter fem och en halv minut var det till slut hemmalaget som vann med 9-7.
- Vi har pratat mycket om att vi måste ha energi, vara starka fysiskt och aggressiva i försvarsspelet, men det är vi inte. Vi står på hälarna, säger Mullsjös Pelle Tarenius till Jnytt.

I och med söndagens förlust ligger nu Mullsjö på en tolfte plats i tabellen och ställs mot Kalmarsund i nästa omgång. Och visst kan det vara så att det börjar sprida sig lite oro i laget när spelet inte sitter som det ska.
- Så kan det vara, men samtidigt måste vi tro på det vi gör. Vi måste fortsätta komma till träningarna, jobba hårdare och analysera vad vi kan göra bättre. I nästa match måste vi kliva in med en helt annan energi.

Läs även
Fem saker att ta med sig från helgens SSL-omgång