Sirius ligger kvar på jumboplatsen efter åtta spelade omgångar.
Foto: Per Wiklund

Sirius kräftgång fortsätter - föll mot nykomlingarna

ANNONS

Sirius tunga period i SSL Herr fortsätter och man föll under söndagseftermiddagen mot SSL-nykomlingarna Warberg med 7-5 i IFU Arena.

Efter att man vann mot Linköping hemma i omgång fyra så har det gått tungt för Sirius. Och idag kom fjärde raka förlusten när man blev besegrade av SSL-nykomlingarna Warberg på hemmaplan.
- Vi jobbar och sliter men vi har inget självförtroende. Vi sätter inte lägena och vi släpper in för billiga mål, det är tungt just nu. Vi behöver vända den här trenden, säger Sirius tränare David Ahlmark till Innebandymagazinet.

Det dröjde tills dryga halva matchen var spelad mot Warberg innan man fick igång målskyttet, och Ahlmark menar att det har mycket med självförtroendet att göra.
- Ja väldigt mycket. Sen tycker jag att det beror lite på att vi behöver jobba med vår grupp och vara starkare som grupp och lag.

Det här var ju fjärde raka förlusten, men fanns det något idag som talade för att ni är på väg att bryta den här negativa trenden tycker du?
- Vi gör ju mål iallafall idag.

För Sirius väntar nu ytterligare en väldigt viktig match när man på onsdag ställs mot Höllviken på bortaplan, och det kan bli en hel del förändringar i Sirius tills dess.
- Vi kommer dels säkerligen göra förändringar och ja, vi kommer vända det här.

Läs även
Beskedet Sirius-supportrarna inte vill ha om poängkungen