Sju matcher från herrarnas SSL väntar i helgen.
Foto: Per Wiklund

Så slutar helgens omgång av SSL Herr

ANNONS

En fullspäckad helg väntar med sju matcher från herrarnas SSL, så här slutar samtliga matcher.

Vi tar en titt på helgens matcher i herrarnas superliga och tippar vilka som vinner i samtliga matcher.

Så slutar helgens SSL Herr
Jönköping-Växjö
Ett Jönköping som föll tungt senast ställs mot ett Växjö som kommer från en riktigt förlösande seger. Antagligen helgens mest svårtippade match, men hemmaplansfördelen avgör för Jönköping. Och räkna med en målglad historia men bli inte förvånad om det till slut avgörs under förlängning.
Vinst: Jönköping

Höllviken-Linköping
Höllviken har haft det tungt hittills under säsongen 19/20 och parkerar för tillfället på en jumboplats i SSL, även om man gjorde det bra senast mot Storvreta. Linköping har också haft en tung period men har under senaste omgångarna börjat hitta tillbaka till det som kännetecknar laget, och man tar ytterligare en seger när man nu ställs mot Höllviken på bortaplan.
Seger: Linköping

Storvreta-Warberg
Storvreta fick sig en tankeställare senast mot Höllviken och lär säkerligen vara sugna på att göra en bättre insats nu. Man har även hemmaplansfördel i mötet mot Warberg och det finns inte mycket som tyder på att Storvreta tar sin andra raka förlust, utan här får gästerna lämna Uppsala tomhänta.
Seger: Storvreta

Kalmarsund-Falun
Ytterligare ett lag som är revanschsugna. Falun blev krossade sist mot Pixbo Wallenstam och såg inte ut som vi är vana att se dem i SSL, detta samtidigt som Kalmarsund tog en stark moralisk seger när man vände förlustsviten och besegrade Linköping på hemmaplan. Nu väntar ytterligare en hemmaplansmatch - och frågan är om inte Kalmarsunds nyvunna självförtroende kan hjälpa dem till en skräll.
Seger: Kalmarsund

Helsingborg-Sirius
Om Sirius stundtals svarat för en del frågetecken under säsongen så har Helsingborg istället haft stora utropstecken kring sig. Laget har imponerat mycket och det här kan mycket väl vara säsongen man återtar sin slutspelsplats. Det är dessutom hemmaplan för Helsingborg så Sirius kommer få resa hem till Uppsala utan några poäng i bagaget.
Seger: Helsingborg

Pixbo Wallenstam-Dalen
Med tanke på den självförtroendeboost som Pixbo Wallenstam fick senast i och med segern mot Falun så får Dalen en tuff uppgift här. En uppgift som också kommer visa sig vara för svår, för även om det inte blir ett lika sprudlande målkalas som sist så tar Pixbo Wallenstam ytterligare en seger den här veckan.
Seger: Pixbo Wallenstam

Mullsjö-Visby
Det är återigen dags för Andreas Elfs sista match i Mullsjö och räkna med att hela laget vill skicka iväg den inhoppande tränaren med en storseger. Elf och Mullsjö kommer att få jubla mot Visby och Andreas Elf får avsluta sejouren som en vinnare.
Seger: Mullsjö