Vi har pratat med våra källor i Dalarna, och tagit hjälp av våra följare i sociala medier, för att få reda på vilka spelare som är höstens hetaste.
Foton: Per Wiklund/Idrottsfoto
Landet runt

Dalarna: Spelarna som det snackas mest om i höst

Kungen av Herr5an, en ytterst ovanlig värvning, och en skottkanon som sätter 95 procent i bortre kryss. Från SSL till juniornivå - här är spelarna det viskas om extra på läktarna i Dalarna.

Ricky Olars, Stora Skedvi IK IF
Kungen av Herr5an just nu, men har erfarenhet från spel på hög nivå både i Sverige och i Norge. En källa berättar om hans spännande resa: "Slitvarg som efter spel i Norge och norskt silver valde att flytta hem till IBF Borlänge och spel i division 1 och 2. Valde inför förra säsongen att starta upp ett nytt innebandylag med kompisar i hembyn utanför Säter när den nya hallen stod färdigbyggd 2018".

Maria Hegarty, IBF Borlänge
Det är inte varje dag en svensk klubb värvar en 40-årig målvakt från Nya Zeeland. Men det är precis vad Borlänge har gjort inför den här säsongen. Efter bara två månader har hon enligt våra källor gjort ett fint avtryck, och hennes utveckling under denna tid har varit imponerande. Så pass att hon har slagit sig in i Dam1an-truppen.
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: