TV: Hampus Ahrén stänker upp bollen i nättaket

ANNONS

Först spelade han fram Jimmie Pettersson till 2-1. Sedan gjorde Hampus Ahrén, Storvretas enda nyförvärv den här säsongen, 3-1 på egen hand borta mot Dalen på ett mycket vackert sätt.

Bilder från: Eurosport Player

Det blev en målsnål tillställning i Umeå Energi Arena. 1-1 stod sig långt in i tredje perioden efter att båda målvakterna, Dalens Måns Parsjö Tegnér och Storvretas Viktor Klintsten, storspelat genom hela matchen. Till slut var det dock Dalenkeepern som tvingades kapitulera. Detta mycket på grund av en viss Hampus Ahrén som låg bakom segerrycket.
- Jag tycker det var godkänt. Poängmässigt är jag där jag vill vara, men spelmässigt känns det som jag har lite kvar att ge. Framför allt defensivt. Jag tycker hela femman släpper till för mycket chanser och det blir lite hawaiispel, säger Hampus Ahrén om sin insats till Eurosport efter matchen och fortsätter:

- Det är bra killar i laget och jag har kommit in bra utanför planen, då är det lätt att komma in i det på banan också. Det är lätt att snacka och diskutera grejer på planen. Ett jätteskönt gäng.

Matchen slutade 4-2 till Storvreta. Som så många gånger förr lyckades man dra längsta strået när det skulle avgöras.
- Vi vet hur man vinner och har spelare som avgjort matcher. Det är till vår fördel mot andra lag. Jag tror vi har ett mentalt övertag på de flesta.