Med Roger Jonssons succéinhopp så har KAIS Mora en perfekt start på säsongen 19/20 där man tagit fyra av fyra segrar.
Foto: Per Wiklund

Succéinhoppet har givit KAIS Mora drömstart

ANNONS

När Tomas Stenlund hoppade av KAIS Mora inför SSL-premiären så valde Roger Jonsson att göra en tillfällig comeback i båset, och med Jonsson har KAIS Mora svarat för en perfekt start på säsongen 19/20.

Det var strax innan SSL-premiären för KAIS Mora som chockbeskedet kom att huvudtränaren Tomas Stenlund valde att lämna sitt uppdrag efter bara dagar på posten. In i båset inför premiären mot IKSU gjorde istället Roger Jonsson comeback, en comeback som är tänkt som tillfällig - men två veckor senare står Roger Jonsson uppsatt på KAIS Moras hemsida som huvudtränare.
- Jag såg det... Jag har delegerat ut det så vi jobbar precis som vi gjorde när jag klev in. Sedan blir det ju någonstans att när det brinner till så är sista ordet hos mig just då, säger Roger Jonsson till DT.se.

Jonsson bildar alltså nu ledarstab tillsammans med Tommy Stenius och Lars-Olov Olsson samtidigt som klubben letar vidare efter en mer permanent lösning. Men under Jonsson så har laget fått en drömstart där man vunnit fyra av fyra matcher och toppar SSL Dam.
- Jag har sagt att när det hände det som hände så är det klart att jag går in och hjälper till när det var så nära en seriepremiär. Det är inga konstigheter. Och det var de här grabbarna som föreslog det. Sedan var det inte stensäkert att jag skulle vara med första matchen, utan den tog vi under helgen och sedan körde vi sedan. Men det finns inte det och det datumet, det finns det inte. Vi vill ju träffa rätt i det.