Krokom IBK har inlett Herr2an säsongen på bästa sätt med två raka vinster.
Foto: Börre Andreassen
Landet runt

Från underdog till laget att slå

ANNONS

Krokom IBK tippades att harva i bottenträsket i Herr2an Mittsverige men efter två omgångar har man tagit full pott och bland annat slagit det förväntade topplaget Härnösand.

Krokoms IBK är tippade som bottenlag i Herr2an Mittsverige nordväst men att de skulle bli ett bottenlag är det inget som tyder på efter säsongsinledningen där de bland annat slagit seriefavoriterna Härnösand.
- Jo vi har öppnat bra med sex viktiga pinnar. Vi har två starka femmor som håller hög nivå, säger Victor Rehnsbo till Innebandymagazinet.

Ni är ju tippade att vara med i bottenstriden, hur bra är ni egentligen denna säsong?
- Vi hoppas på kunna vara med och fightas i toppen. Dock så har vi lite tunn trupp som kan bli tufft om vi åker på någon skada eller dylikt.

I senaste matchen besegrade Krokom Frösön med 8-4 vilket var en extra skön seger för Rehnsbo då det var hans gamla lag som han spelade med för två säsonger sedan.
- Det var en väldigt rolig match att spela. Mycket känslor när man möter gamla lagkamrater. Så det var en riktigt härlig vinst för hela laget.



Du säger att ni siktar på att vara med i toppen och slåss. Vilka lag blir era närmsta konkurrenter om Herr1an platsen i så fall?
- Lite dålig koll på hur många som kvalar men SKB Sundsvall har börjat starkt sen tror jag Håsta och Wallvik kommer vara med där uppe också.





Läs också:

Sverigeligan: Herr2ans bästa poängmakare
Den här artikeln handlar om: