Vilka talanger födda -03 kommer imponera extra under 2019/20? Om exakt tre månader spelas SDF-SM där de bästa spelarna från varje distrikt visar upp sig.
Foton: Per Wiklund
Landet runt

Spekulerar: Vem blir utsedd till Sveriges största talang?

Vi ger dig försmak på säsongens mest prestigefyllda lista - Sveriges 100 största talanger under 17 år, som släpps efter SDF-SM. Här är spelare födda 2003 som ser ut att ha goda chanser på förhand.

Amanda Gottebo, Skoghalls IBK
Lever mycket på sin snabbhet och teknik och har öst in poäng i juniorallsvenskan. Till den här säsongen har hon fått chansen i SSL där Skoghall gör entré som nykomling, och blev historisk med att göra klubbens allra första mål i högsta serien.

Melker Hemmingberg, IBF Falun Ungdom
Vansinnigt teknisk, kvick i fötterna och har ett skott som vilken SSL-stjärna som helst hade varit nöjd med. Producerar mycket poäng och kommer vara fixstjärnan i Östergötlands distriktslag. Har gått till Falun och redan gjort sitt första mål i SSL-laget.

Madeleine Larsson, Strömsbro IF
Extrem vinnarskalle och har en väldig fart i allt hon gör. Står en motståndare i vägen så tvekar hon ändå inte att stånga sig förbi genom sin teknik och vilja. Teknisk och stark! Den ledande s
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: