Linköping inleder den nya säsongen med att ta sig an Jönköping.
Foto: Per Wiklund

Nyförvärvet är redo för sin SSL-debut

ANNONS

SSL-premiären i herrarnas superliga är bara dagar bort, och det blir också SSL-debuten för Olle Abrahamsson som under årets sillysäsong anslöt till Linköping.

Inför årets säsong har Olle Abrahamsson valt att byta allsvenskan och Strängnäs mot Linköping och SSL. Och när SSL-debuten nu bara är dagar bort kan Abrahamsson blicka tillbaka mot en lyckad försäsong.
- Jag är nöjd och jag tycker att jag visat vad jag går för och att jag varit jämn i försäsongsmatcherna. Så känslan är att jag hänger med bra i tempot och att jag dessutom gjort poäng i princip alla försäsongsmatcher känns jäkligt bra. Sen är det ju självklart enklare att spela bra när man lirar med riktigt bra spelare runt sig, säger Olle Abrahamsson till lagets hemsida.

Bland de personliga målsättningarna så nämner Abrahamsson att han redan uppfyllt ett av de han hade uppsatt som mål.
- Mitt första mål var att få visa upp vad jag kan och det känner jag redan att jag lyckats med. Så nu handlar nästa steg om att få så mycket speltid som möjligt och att hjälpa laget i största möjliga mån att lyckas. Vi är många unga spelare i årets trupp så nu handlar det om att kliva fram och visa att man är en spelare som kan dra sitt strå till stacken om vi skall bli framgångsrika.

När tränarna fick tippa tabellen inför säsongen så placerade man Linköping på en fjärdeplats, och det visar att Linköping ska vara med och slåss i toppen menar Abrahamsson.
- Vi tippades ju fyra i tabellen av tränarkåren på upptaktsträffen och det visar att vi är ett lag både vi själva och alla andra räknar med. Vi har ingen exakt målsättning utan vi vet att vi kan och ska utmana de bästa lagen i serien även om vi hamnat i den svåra derbygruppen. Och som sagts många gånger tidigare – I ett slutspel kan allt hända.