Landet runt

Ett drömanfall men vad tusan gör avslutaren???

ANNONS

Bräckan bjuder upp till drömanfall och lattjar runt bollen på ett snöre men när stora kanon ska dundra in bollen i öppet mål så ställer sig alla frågan. Vad var det som hände nu?

För ett par veckor sedan skrev vi om det gamla storlaget Bräckan IBK som startat upp sin herrverksamhet igen efter ett par år i träda. Kompisgänget med gamla avdankade elitspelare sprang igenom Herr4an i Halland och krossade allt i sin väg och gick upp till Herr3an.

För ett par dagar sedan smygstartade Bräckan säsongen med att spela första tävlingsmatchen som var en DM-match mot seriekonkurrenterna Tvååkers IBK. Bräckan verkar inte ha slagit av på takten över sommaren utan man körde över Tvååker med hela 15-5. Men eftersnacket kom att handla om något helt annat.

Inför matchen hade Bräckan stått och nött på ett nytt uppspel som man skulle testa på matchen där backen centrerar och väntar in löpning från center som tar med sig bollen i fart och lägger över bollen till vänsterforward som vid det här laget ska ha öppet mål. Uppspelet fungerar klockrent men vad är det som händer med avslutet? Det är något som diskuterats hej vilt på sociala medier efter matchen. Avslutaren själv har kommenterat händelsen på Facebook så här.
- Inte ett av mina hårdare skott får jag medge, har kört skotträning 24/7 sen dess kan jag lova.

Kolla in vad som egentligen hände i Hallands största snackis i klippet ovan.

Läs även
Det gamla storlaget återuppstår
Den här artikeln handlar om: