Innebandymagazinet träffade Warbergs kapten Robin Westergren på Svenska Superligans upptaktsträff i Stockholm.
Foton: Per Wiklund/Björn Sandberg/Bildbyrån

Han ska leda Warberg mot en ny storhetstid

Fyra SM-guld, fyra SM-silver och tre SM-brons. Efter två säsonger i allsvenskan är anrika Warberg tillbaka i SSL. Lagkaptenen Robin Westergren är försvarsjätten som ska leda nykomlingen mot nya framgångar. ✔ Från poängstark center till defensiv back ✔ Skillnaden mot senast man var uppe ✔ Pressen lokalt: ”Inte så tålmodiga”

25-årige Robin Westergren fostrades i Hovsta IF, cirka nio kilometer norr om Örebro. Han började spela innebandy vid 10 års ålder och fortsatte i Hovsta fram till han var 15 år. Då gick han över till Axbergs IF, det som idag är IBF Örebro, och blev sedan en del av deras otroligt framgångsrika juniorlag som vann JAS-guld. Örebros A-lag var han med och tog upp från division 2 till Allsvenskan, innan han tog steget över till Warberg. Där ska han nu spela sin sjätte säsong och bär kaptensbindeln.
- Tiden går fort, jag känner mig gammal, skrattar Robin Westergren när han minns tillbaka.

- Jag har förändrats ganska mycket som spelare genom åren. När jag var yngre så var jag center och gjorde ganska mycket framåt också. Men var väldigt allround, bidrog både framåt och bakåt. Det var ju inte l
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt