Johan Samuelsson var kapten under Czech Open och här firar han ett mål med Victor Wettergren och Alexander Hallén.
Foto: Per Wiklund

Falustjärnan hyllar nyförvärven inför premiären

ANNONS

Johan Samuelsson inför SM-finalreprisen som startar igång herrarnas SSL 2019/20.

Om exakt två veckor är det seriepremiär i herrarnas SSL som brakar loss med en repris på fjolårets SM-final mellan Storvreta och Falun. Falustjärnan Johan Samuelsson längtar efter premiären och chansen till att få revansch från senast.
- Det ska framförallt bli kul att det drar igång igen. Man har samma känsla varje år när man kliver in i augusti och september och tar fram klubba och boll igen, säger Samuelsson till Innebandymagazinet och fortsätter:

- Då börjar man bygga upp förväntningarna och man ser fram emot premiären och det är lika roligt varje säsong den här tiden på året.

Under silly season har Falun tappat flera rutinerade pjäser men ersatt dem med yngre hungriga spelare.
- För lagets del känns det väldigt bra. Vi har fått många matcher både i Czech Open och i vår egen cup. De nya killarna har kommit in fantastiskt bra både i laget och i spelet. Så det känns väldigt bra inför premiären.

Faluns silly season

Klara in:
Emil Lundmark, back
Victor Wettergren, forward
Emil Ruud, forward
Patrik Rokka, forward
Klara ut:
Ciya Hajo, center
Adam Colling, forward
Jonas Adriansson, forward
Eric Björk, back
Adam Fernqvist, back
Hassan Hajo, forward
Adam Brodén, målvakt


Rasmus Enström har tidigare hyllat nyförvärven och sagt bland annat "Det är jäkligt roligt att spela med dem och det är tunnlar och fantasidragningar och vad som helst kan hända" och Samuelsson ställer också in sig i hyllningskören.
- Jag tycker att jag har hyfsat bra koll på innebandy överlag men att killarna var så bra som de visat på träningarna hittills hade jag inte sett tidigare. Alla fyra som kommit in har varit extremt duktig och de kommer tillföra massor till laget. Vi tappade en hel del rutin, det är inget att sticka under stolen med, men de nya har kommit in med ungt och fräsch blod så det känns väldigt bra.