Mikael Öhman, eller "Mr DIF", är tillbaka i Djurgårdens bås som huvudtränare inför säsongen 19/20.
Foto: Kjelle Svensson

Öhman: ”Hjärta före pengar tar oss till kval”

Mikael ”Mr DIF” Öhman är tillbaka i Djurgården. Här berättar han om kommande säsongen, lagbygget - och mer. ✔ Att återvända: ”Då var organisationen bristfällig, nu är den mycket bättre” ✔ Lagbygget: ”När jag skrev på var inte en enda spelare klar” ✔Stjärnorna som lockats bort: ”Väljer klubb för hjärta istället för klubb med pengar”

Under sommaren kom beskedet att "Mr DIF, Mikael Öhman, var tillbaka som huvudtränare i Djurgårdens bås. Öhman som lämnade Djurgården efter bara några veckor av säsongen 17/18 medger att det är skönt att vara tillbaka.
- Det är skönt att vara hemma igen. Det var ju jättetråkigt när jag behövde lämna men då var organisationen bristfällig. Nu är den annorlunda och mycket bättre, säger Mikael Öhman till Innebandymagazinet.

Öhmans återkomst till Djurgården bekräftades i slutet av juli och med en månad kvar till säsongspremiär så menar Öhman att truppläget ser bra ut, men medger också att det var stora frågetecken kring truppen när han anslöt.
- Med tanke på att jag bara har haft tre-fyra veckor så ser det jättebra ut. När jag skrev på så var inte en enda spelare klar och nu har ju samtl
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt